Page 5

digibook asko

Kreativ servering Kreativ servering kan være både fristende og lønnsomt! Tenk mersalg og tilby frikassémiddag til både dine gjester og ansatte i kantinen. Lag en stor porsjon og få inn ekstra omsetning ved å selge ferdig frikassé til ansatte som ønsker å ta med seg god hverdagsmat hjem til middag. Vi i Vestfold Fugl ønsker å slå et slag for hverdagsmaten og den magi det ligger i å gjøre det enkle skikkelig godt. Bon appétít! Hønsefrikassé 3 stk gulrot %20 g frikassékjøtt av fjørfe Du trenger: 600 ½ kålrabi 1 stk persillerot 100g grønne erter 3 ss smør 4 ss hvetemel 6 dl hønsekraft 1dl kremfløte 1ss sitronsaft Kok kjøttet til det er mørt. Vask og rens grønnsakene. Skjær dem i passende biter og kok de møre. Smelt smør i en kjele, rør i mel og spe med hønsekraften i flere omganger. Rør ut til klumpfri saus mellom hver gang. La sausen koke3-5 minutter og smak til med salt, pepper og litt presset sitron eller sitronsaft. Legg kjøtt og grønnsaker lagvis i et Norgesglass og hell sausen over. Dryss over hakket persille. Bon appétít. Frikassékjøtt Fjørfe 1x5kg kartong Har du prøvd Frikassékjøtt fra Vestfold Fugl? Hønsefrikassé er en god, gammel og tradisjonell norsk matrett med franske røtter. Prøv vår oppskrift og bli overrasket over den gode smaken! Vestfold Fugl Rabatt:20% ASKO KAMPANJE 5 SEPTEMBER/OKTOBER - 5


digibook asko
To see the actual publication please follow the link above