Page 5

julebrosjyre

J u elre fkraonkossktejen j ulens hyggeli gste måltid? RØDBETSALAT 500 g syltede rødbeter 2 stk grønne epler 1 stk sjalottløk 3 ss majones 3 ss kremfløte 1 ts karve 1⁄2 ts salt 1 ts sukker Hell av rødbetlaken. Kutt rødbeter, epler og løk i små terninger og ha det i en bolle. Bland majones og fløte, og vend dette inn i rødbetblandingen. Ha i karve og smak til med salt og sukker. For den gode smakens skyld anbefaler vi økologiske produkter der det er tilgjengelig. WALDORFSALAT 1 dl majones 1 dl kremfløte 2 ss sukker 4 ss sitronsaft 100 g hodekål 100 g druer (grønne og blå) 2 stk stangselleri 2 stk epler valnøtter ananas Visp kremfløte med sukker og bland den med majones og sitronsaft. Hodekål strimles fint. Epler skrelles og deles i terninger. Stangselleri skjæres i biter og druene deles i to. Bland dette sammen med kremblandingen. Pynt med valnøtter og ananas.


julebrosjyre
To see the actual publication please follow the link above