Page 6

julebrosjyre

S mmeda kgsordikt eti lpbøehlsøerr til julelunsjen BROKKOLISALAT MED BACON 300 g bacon 2 stk brokkoli 2 stk rødløk 1⁄2 dl rosiner 1⁄2 dl solsikkekjerner Dressing: 3 dl crème fraîche 4 ss sukker 3 ss hvitvinseddik 1⁄2 ts salt og 1⁄2 ts pepper Bacon deles i små biter og stekes. Brokkoli deles i små buketter og forvelles i kokende vann i et minutt om ønskelig (kan også benytes rå). Rødløk finhakkes. Dressingen røres sammen og smakes til med salt og pepper. Blandes forsiktig sammen med alle ingrediensene. HJEMMELAGET SENNEP Gir ca. 2 dl sennep 70 g gule sennepsfrø 11⁄2 dl vann 2 ss sennepspulver 2 ss brunt sukker 1 ts eplecidereddik eller hvitvinseddik 1⁄2 dl solsikkeolje eller annen nøytral olje 1 ss honning 2 ts revet appelsinskall 1 ss appelsinsaft La sennepsfrøene småkoke i vannet i fem minutter. Tilsett resten av ingrediensene, og bland med en stavmikser til en jevn konsistens. La sennepen få "sette seg" i noen dager før bruk. For den gode smakens skyld anbefaler vi økologiske produkter der det er tilgjengelig.


julebrosjyre
To see the actual publication please follow the link above