Page 13

Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl

LANSERER  VESTFOLD FUGL VESTFOLD FUGL Narasinfri - Fersk Narasinfri og ferske kyllingprodukter Hver eneste gang du velger en av disse ferske kyllingproduktene fra Vestfold Fugl kan du være sikker på at maten du serverer dine gjester er fri for narasin og allergener. Jærkylling er full av smak og ener på kvalitet. Fôret er kortreist fra møllene i Rogaland og er ansett som det aller beste kvalitetsfôret i Norge. Kylling Salatkjøtt Premium - krydret. EPD 4544987. Vestfold Fugl bruker lårkjøttet, den saftigste og mest smaksrike delen av kyllingen til å lage produktet. Nå tilbyr vi vårt krydrede salatkjøtt i enda større og saftige biter. Kylling Salatkjøtt Premium - naturellmarinert. EPD 4545026. Store saftige salatkjøttbiter, som enkelt varieres ved å tilsette forskjellige krydder eller smaksatte oljer/majoneser. Kyllingfilet strimlet. EPD 4545992. Helt fersk - narasinfri strimlet kyllingfilet er ypperlig til sunne og raske middager, og kan brukes både i wok, supper, salater og gryter. Kyllingfilet assortert i bit. EPD 4545067. Et rimeligere alternativ til hel kyllingfilet. Produktet kan variere i størrelse fra ca. 30-100 g. Med dette ferske produktet slipper man eventuelt tine-svinn. Ferske og narasinfri, nå også kalkyle- og porsjonstilpasset: Kyllingbryst med skinn. EPD 4545984. Flotte kyllingbryst på 175-185 gram. Helt ferske og narasinfri. Kyllingbrystene er kalkyle- og porsjonstilpasset. Kyllingfilet 200-220 gram. EPD 4545182. Vi lanserer nå vår storselger som helt fersk og narasinfri. Kyllingfilet er svært mørt og saftig, og trenger kort tilberedningstid i panne, ovn eller på grillen. Kyllinglår 250 gram. EPD 4546008. Fra våre utvalgte kyllingprodukter på Jæren får du saftige og smaksrike kyllinglår passer perfekt som et porsjonslår. Kyllinglår grillet 180 gram. EPD 4546099. Vestfold Fugl sine nye, grillede og narasinfri kyllinglår er porsjonstilpasset på 180 gram. Med et så vektspesifikt produkt treffer du på kalkylen hver gang. REDAKSJONELl ANNONSE kjøkkensjefen 2/16 13


Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl
To see the actual publication please follow the link above