Page 15

Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl

matbloggernE Matbloggerne Hår i suppa? Tekst: Ole Petter Tharaldsen De er mange, de har makt og onde tunger skal ha det til at de driver med ting de ikke har greie på. Nei, vi snakker ikke om politikerne på Stortinget. Vi snakker om den voksende bølgen av matbloggere. Matbloggere og kokebokforfattere får enormt mye oppmerksomhet. Stort sett har de ingen matfaglig bakgrunn eller utdanning, men har enorme skarer av lesere – og flere tjener penger som gress. Trine Sandberg, kjent for Trines Matblogg, solgte i fjor flere bøker enn selveste Jo Nesbø! Så hva synes kokkene om matbloggerne? Og hva synes bloggerne selv? Hvorfor når bloggerne frem til folket – og hvorfor henger ikke kokkene seg på trenden? Og, ikke minst – gjør bloggerne folket til bedre ”hjemme- kokker”? Vi har snakket med kokkene Odd Ivar Solvold og Kari Innerå, og bloggerne og kokebokforfatterne Trine Sandberg og Marit Røttingsnes Westlie. kjøkkensjefen 2/16 15


Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl
To see the actual publication please follow the link above