Page 29

Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl

! Sta Ffetten Vis meg din favoritt-GADGET Hvis restauranten brant – hvilket kjøkkenredskap ville du reddet? Tekst: Ole Petter Tharaldsen. Foto: iStockphoto/privat ANDERS HJORTENBERG daglig leder PAPPARAZZI Skjærekniven er for knivgale kokker et instrument de ikke kan klare seg uten. Men det finnes også de som føler seg ”hjelpeløs” uten rivjernet, den trefjølen, tourneringskniven eller stavmikseren. Andre sverger til jerngryta, stekepannen og knivsliperen. Vi traff Anders Hjortenberg, restaurantsjef på Papparazzi på Tønsberg Brygge, som snart åpner en ny restaurant like ved. – Jeg har en spesiell lidenskap for asparges – både hvit og grønn, og kan ikke klare meg uten aspargesskrelleren! Den er et så naturlig verktøy å jobbe med. Det går av seg selv. Jeg skreller både hvit og grønn asparges – det blir klart best. Aspargesskrellerener også super til å skrelle poteter, agurk, gulrøtter og andre rotgrønnsaker. Flere varianter Den finnes i flere varianter, - men jeg foretrekker den vanlige, som kan minne litt om en ostehøvel. AspargesskrellerEN - Leveres blant annet av Zyliss,Westmark, Culina, 2080 og Vega - Finnes i plast og rust- fritt stål - Fungerer for både venstre- og høyrehendte - Godt ergonomisk grep - Egner seg også til skrelling av poteter og rotgrønnsaker kkjjøøkkkkeennssjjeeffeenn 2/16 29


Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl
To see the actual publication please follow the link above