Page 3

Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl

LEDER & innhold Bli med! Foto: Fredrik Ringe Jeg har akkurat kommet hjem fra Budapest, og vil gratulere Christopher W. Davidsen med sølv i Bocuse d´Or Europe. Fantastisk! Det er en utrolig supportergjeng på de internasjonale kokkekonkurransene, deriblant mange laugs- kollegaer. Det gjøres en helt imponerende innsats i laugsarbeid over hele landet gjennom året. Festivaler, konkurranser, vi dekker til fest, ung restaurant, laugsmøter og kursing for å nevne noe av alt det laugene gjør. Når det kommer til det å jobbe for faget og bruke tid på det kollegiale, er vi en egen rase. Hva gir dette tilbake til medlemmene? Det bygger nettverk blant kollegaer og samarbeidspartnere, opplevelser, venner for livet, gode historier, energi og ny lærdom, blant annet. Vi håper at mange fler vil se gleden av å delta i laugsarbeid og at vi kan vokse i antall medlemmer som er med oss i årene som kommer. La oss alle spre budskapet om hvor kjekt vi har det i NKL. Bli med oss på tur! Vi skal til Erfurt for å heie frem landslagene våre i OL og til WACS kongressen i Thessaloniki for å heie på Thomas Borgan som skal delta i Global Chef. Jeg vil med dette ønske alle en riktig god sommer! Elisabeth Bryne President, Norges Kokkemesteres Landsforening Aktivitetskalender...........................................................................2 Gjesteskribenten...............................................................................4 Portrettet: Renee Fagerhøi......................................................6 Trender - Esben Homboe Bang.........................................10 En annerledes matfestival................................................... 12 Matbloggerne - et hår i suppa?..........................................14 Bli kjent med landslagene.......................................................20 Restaurant Nygård, banebrytende sykehjem. ......24 Hansadagene...................................................................................28 Vis meg din favoritt-gadget.................................................29 Stiftelse fremmer rekruttering...........................................30 Laugsnytt............................................................................................33 “La oss alle spre budskapet om hvor kjekt vi har det i NKL!” kjøkkensjefen 2/16 3


Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl
To see the actual publication please follow the link above