Page 30

Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl

BRANSJEAKTØRER GÅR SAMMEN OM NYT REKRUTERINGSARBEID Stiftelse Stiftelsen vil bidra med midler til en rekke ulike aktiviteter som har det til felles at de promoterer fagene, og at de er rettet mot ungdom – enten på ungdomsskole- trinnet eller mot lærlinger. - Det er fantastisk hyggelig at sentrale bransjeaktører nå går sammen om å etablere en stiftelse for å fremme rekrutteringen til både kokk- og servitørfaget. Jeg tror dette vil bli et viktig bidrag i arbeidet med å få frem alt det positive disse fagene representerer, sier presidenten i Norges Kokkemesteres landsforening, Elisabeth Bryne. Stort behov - Det er i dag en stor underdekning på faglærte kokker og servitører i Norge. Vi har derfor et stort behov for å bedre rekrutteringen til disse yrkesretningene, sier KAM Per Engen i ASKO Norge som er styreleder i stiftelsen. - Derfor er vi opptatt av å sette fokus på dette, og ikke minst bidra til at bransjefolk 30 kjøkkensjefen 2/16 Foto: Sjo & Floyd fremmer rekrutteringen


Kjøkkensjefen_nr.2.lavoppl
To see the actual publication please follow the link above